KAMU YÖNETİMİNDE YENİ ATAMALAR: SELCAN ERKAN, HAKAN BOZKAYA VE AHMET HAMDİ’YE YENİ GÖREV
Kamu yönetiminde yeni atama ve görev değişiklikleri yapıldı. Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı, Karayolları Dairesi ve Başbakanlık Denetleme Kurulu’nu kapsayan kararların 18 Eylül 2026 tarihinden itibaren yürürlüğe girmesi öngörülüyor.
Kararlara göre Selcan Erkan, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı Bakanlık Müdürü olarak görevlendirildi. Erkan’ın yeni görevine 18 Eylül itibarıyla başlaması bekleniyor.
KARAYOLLARI DAİRESİ’NDE GÖREV DEĞİŞİMİ
Karayolları Dairesi Müdürü Kazım Kafaoğlu’nun görevine 18 Eylül itibarıyla son verilirken, yerine Hakan Bozkaya atandı.
Bozkaya, aynı tarihten itibaren Karayolları Dairesi Müdürü olarak görev yapacak.
AHMET HAMDİ DENETLEME KURULU ÜYESİ OLDU
Başbakanlık Denetleme Kurulu’nda da yeni bir görevlendirmeye gidildi.
Ahmet Hamdi, 18 Eylül 2026 tarihinden itibaren Başbakanlık Denetleme Kurulu Üyesi olarak görev yapacak.
Böylece kamu yönetiminde üç önemli görev için yapılan atama ve görev değişiklikleri 18 Eylül itibarıyla yürürlüğe girecek.





















