Meydan Kıbrıs
BelediyelerKıbrısManşet

Cumhurbaşkanı Erhürman Mesarya Bölgesi’nde Vatandaşlarla Buluştu

MEYDANKIBRIS

Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, Mesarya Belediye Başkanı Ahmet Latif ve Gazimağusa Kaymakamı Özden Keser ile birlikte Mesarya Bölgesi’nde bir dizi ziyarette bulundu.

Ziyaret programı kapsamında Dörtyol ve Korkuteli köy kahvelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Erhürman, bölge halkının görüş, öneri ve taleplerini dinledi. Samimi sohbetlerin gerçekleştirildiği buluşmalarda Erhürman, Cumhurbaşkanlığı görevine başlamasının ardından yürütülen çalışmalar ile önümüzdeki döneme ilişkin hedefleri hakkında vatandaşlara bilgi verdi.

Mesarya Bölgesi sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği ziyaretlerin, program kapsamında henüz ziyaret edilmeyen diğer köylerde de önümüzdeki günlerde devam etmesinin planlandığı belirtildi.

Diğer Haberler