Meydan Kıbrıs
KıbrısManşet

KKTC Fenerbahçeliler Derneği’nden Anlamlı Ziyaret

MEYDANKIBRIS

FENERBAHÇELİLERDEN ANLAMLI ZİYARET: HUZUREVİNDE BAYRAM COŞKUSU

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Fenerbahçeliler Derneği, 18–24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası ve Ramazan Bayramı dolayısıyla Lapta Huzurevi’ni ziyaret ederek örnek bir sosyal sorumluluk etkinliğine imza attı.

Dernek üyeleri, huzurevi sakinleriyle bir araya gelerek hem bayram sevincini paylaştı hem de büyüklerin gönlünü aldı. Ziyaret kapsamında huzurevi sakinlerine çeşitli hediyeler takdim edilirken, gün boyunca sıcak ve samimi anlar yaşandı.

Etkinlikte, dernek yöneticilerinden Hasan Alpözgen, Berk Çomunoğlu ve Özay Özgür Başkurt’un gerçekleştirdiği müzik dinletisine UKÜ Genç Fenerbahçeliler (GFB) de eşlik etti. Şarkılarla renklendirilen programda huzurevi sakinleri keyifli anlar yaşayarak bayram coşkusunu doyasıya hissetti.

Öte yandan, Dernek Mali İşler Sorumlusu As Başkan Servet Şahan’ın katkılarıyla huzurevine 5 adet plazma televizyon bağışlandı. Yapılan bu destek, huzurevi sakinlerinin günlük yaşamına önemli bir katkı sundu.

Ziyarete ayrıca Taşyapı / T&T Havalimanı İşletmeciliği yetkilileri de destek verdi. Direktör Emrullah Turanlı ile Genel Müdür Yardımcısı Dilek Conkbayır’ın katkılarıyla gerçekleştirilen döner ikramı, etkinliğe ayrı bir anlam kattı.

KKTC Fenerbahçeliler Derneği yetkilileri, bu anlamlı organizasyona katkı koyan herkese teşekkür ederek, büyüklerin her zaman yanında olmaya devam edeceklerini vurguladı. Dernek, toplumda dayanışma ve saygı kültürünün güçlenmesine yönelik çalışmalarını sürdüreceğini ifade etti.

Diğer Haberler